Az érdeklődők kiváló szakemberek előadásait hallgathatják és kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, különböző, a szakmát érintő témakörökben.
A konferencia pontos programját hamarosan itt olvashatják.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

ELŐADÁSOK TÉMÁJA
  • Mélykuti Tibor (Tej Terméktanács): Tejágazati aktualitások
  • Dr. Szalay Orsolya – Sárváriné Lakatos Éva (Nébih): A sajtkészítés mikrobiológiai kockázatai
  • Kukovics Sándor (Magyar Juh- és Kecsketejgazdasági Közhasznú Egyesület): A sajt kihozatalt befolyásoló legfontosabb tényezők
  • Prof. Dr. Csapó János (DE): Tejtermékek hamísítása
  • Dr. Szabó Géza (PTE): A minőségi helyi termékek szerepe a vidéki turizmusban
  • Dudás János (Agro Legato): Gátlóanyag vizsgálat fontossága, szempontjai és módszerei nyerstejben – a sajtgyártók és a fogyasztók szemszögéből  áttekintve!
  • Borka György (NAIK-ÁTHK): A tejelő ágazat üvegházhatású gáz (ÜHG) kibocsátását befolyásoló tényezők
  • Sipos Erika: Tejtermékekhez kapcsolódó fogyasztói elvárások
  • Dipl. Ing. Michael Uhl / Németh Klára: DuPont/Danisco:  Bemutatkozás – tejipari kultúrák – bakteriofágok 
Kerekasztal beszélgetések

Keleti Marcell: A NAK szerepe a tejipari továbbképzésekben
Kiss Ferenc: A nyerstejes sajtkészítés, tradíciók és a jövő
Maszlik családi gazdaság: A családi gazdaság és Szentei Sajtútállomás működése, nehézségek és sikerek
Veres Zoltán – Felgyői kecskesajt: A jó sajtnak is kell cégér! avagy marketing tanácsok sajtkészítőknek
Király Gellért: Pályázzon együtt a KKASE- Sajtkészítők Egyesületével

A konferencia részletes időrendi hivatalos programja hamarosan!

Regisztráció

Kérjük, jelezze a konferencián való részvételi szándékát!


14 948 Comments