2019. október 12-13.

Törley Pezsgőmanufaktúra, Budafok

A Magyar Sajtkészítők Egyesülete 2013-ban rendezte meg először a Magyar Sajtmustrát. A rendezvény idén Budafokon a Törley Pezsgőmanufaktúra 100 éves falai között várja a sajtkészítő szakma javát és a gasztronómia szerelmeseit.

E patinás pincészet méltó és izgalmas teret biztosít hazánk legszebb sajtjainak megismerésére, kóstolására. A két napos sajtvásáron valóban a legmagasabb minőséget képviselő sajtokkal és tejtermékekkel találkozhatnak a látogatók; és ami a legfontosabb: megismerhetik, kérdezhetik a készítőt!

A legkisebb kézműves műhelytől a legnagyobbakig képviselteti magát a szakma, bemutatva hazánk legfinomabb sajtjait!
Kóstoljuk, ízleljük a magyar sajtokat, és kérdezzük bátran a sajtkészítőt! 

SAJTVERSENY – magyar sajtok nemzetközi zsűri előtt

SAJTKONYHA – ínyenc sajtételek

SAJT ÉS PEZSGŐ – interaktív előadás, kóstolással

SAJTVÁSÁR – a legtöbb Kárpát-medencei sajtkészítő egy helyen

SAJTMŰHELY – betekintés a műhelytitkokba

SAJTKUKAC – kreatív játszótér, izgalmas feladatok

UTCAZENE – a swing és a gipsy jazz műfajában

Belépőjegy: 1 500 Ft, amelyből 500 Ft bármely kiállító sajtkészítő standjánál levásárolható. 

A belépés 14 éves kor alatt ingyenes. 

 

Tájékoztatunk, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készül.*

*A személyes adataid adatkezelője az KKASE – Sajtkészítők Egyesülete (székhely: 6088 Apostag, Duna u. 37., adószám: 18713893-1-03) (a továbbiakban: Egyesület). Egyesületünk a tájékoztatás személyesebbé tétele céljából a rendezvényről kép- és hangfelvételt készíthet. A rendezvényen való részvételeddel, illetve a Rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adod képmásodnak, hangmásodnak rögzítéséhez, azzal, hogy kizárólag a kifejezett beleegyezéseddel nevezünk meg. Amennyiben közszereplőnek minősülsz, úgy a beleegyezésed nélkül is megnevezhető vagy. A kép- és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Az Egyesület a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Rólad készített és készült hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni Rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogaid tiszteletben tartásával. Ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem vagy jogosult, és ilyen jellegű igényt vagy követelés nem támaszthatsz Egyesületünkkel szemben. A fenti adatok kezelésének jogalapja az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a) pont, valamint 2011. évi CXII. törvény 3.§ 7. pont és 2013. évi V. törvény 6:4. § (2) (3)). A rendezvény során készített fénykép-, és videófelvételeket hozzájárulásod visszavonásáig kezeljük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.