Tegnap sikeresen megtartottuk a Sajt és tejtermék bírálati képzésként meghirdetett programunkat Szentén, a Maszlik Családi Gazdaság sajtútállomásán.
Köszönjük a vendéglátást, az előadóinknak pedig a színvonalas előadásokat:
Dr. Koncz Kálmánné: Tejtermékek érzékszervi minőségével szemben támasztott kívánalmak,
Dr. Kókai Zoltán – Dr. Sipos László: Tudnivalók a versenyeken alkalmazott érzékszervi bírálatokról
Márkus Gyuláné: Tejtermékek gyártástechnológája dióhéjban,
Kiss Ferenc: Sajtbírálat a gyakorlatban,
Kerekesné dr. Mayer Ágnes – Michaletzky Anna: A sajtverseny részleteiről, nevezés, termékminták átvétele, értékelőlap, díjazás

Az érzékszervi előadások ppt-jét alább megtaláljátok:

Koncz Ágota előadása

Versenyek érzékszervi vonatkozásai

https://www.facebook.com/sajtkeszitokegyesulete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.