BORSAJTOLÓ

Ízpárosítás Herczeg Ágnessel (nemzetközi borszakértő, borakadémikus) és csapatával, valamint Gábossy Ádám (SZEGA Camembert Kft.) és Hegedűs Imre (Sajtkészítők Egyesülete) sajtszakértőkkel.

Keressük velük közösen a klasszikus étel és a nemes ital harmóniáját!

KÓSTOLÁSI TÉTELEK

Friss Sajtok
Maszlik Ági – Palóc Gomolya
Reményik Kálmán – Vászolyi Krémsajt és Hatmalom Sajt
Bor
Debreczeni Pince Sauvignon Blanc 2017

Lágy Sajtok
Szabó Ildikó – Camembert Sajt,
Kalla Roland – Camembert Sajt
Sándor Tamás – Bükki Faszenes Lágy Tehénsajt
Bor
Etyeki Kúria Chardonnay 2016

Félkemény Sajtok
Ficsor Árpád – Raclette Sajt, Szabó Ildikó – Igmándi Félkemény Sajt, Reményik Kálmán – Balaton Sajt, Solemizo – Kaskabál Sajt, Etyek Tej – Natúr Trappista, Alföldi Garabonciás – Natúr Érlelt Kecskesajt, Sándor Tamás – Hegyvidéki Érlelt Tehénsajt és Vörösborseprőben Érlelt Tehénsajt,
Alföldi Garabonciás – Füstölt Érlelt Félkemény Kecskesajt
Bor
Heimann Családi Birtok 2016

Kemény Sajtok
Ficsor Árpád – Kemény Sajt
Maszlik Ági – Comte Típusú Sajt
Hegedűs Imre – Hegedűs Sajt
Bor
Kiss Gábor 364 Rouge 2017

Kékpenésszel vagy Rougeval érlelt Sajtok
Solemizo – Márvány Sajt
Kalla Roland – Pálpusztai Sajt
Etyek Tej – Rouge Sajt
Bor
Göncöl Pincészet Aszú 2013

 

KÓSTOLÓ HELYSZÍNE: Debreczeni Pince
KÓSTOLÓK IDŐPONTJA: 11.00, 13.00, 15.00 és 17.00 óra
Részvételi díj: 3.000 Ft/fő
A felsorolt sajtok közül a sajtszakértők turnusonként állítják össze a kóstolási tételeket.
Regisztráció a helyszínen.
Kérjük, hogy kóstoló poharat mindenki hozzon magával.